Ateljee

KULTASEPPÄ TARKKASEN ATELJEE ARABIANRANNASSA

Rakkauden ateljee

Tarkkasen kultasepänliike on toiminut Helsingin Arabiassa jo vuodesta 1955, jolloin Tarkkasen isä Unto Tarkkanen perusti liikkeen. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme ja se näkyy myös ateljeessamme. Tarkkasen liikkeen työhuoneiden puolella vallitseekin kadonneen maailman tunnelma, liikkeen perustamisen aikaisine työkoneineen.

Nykyaikaiset laserhitsauskalustot ja yli satavuotiaat galvanointilaitteet elävät keskenään sulassa sovussa nykypäivän tuotannossa. Tyylikäs ateljee vitriineineen on työhuoneille täydentävä vastakohta ja yhdessä ne muodostavat taianomaisen kokonaisuuden.

Täysiverinen verstas

Tarkkasen kultasepänverstas sai alkunsa vuonna 1955, jolloin se toimi alivuokralaisena 24 neliön kokoisessa sorvaamon takahuoneessa. Myöhemmin 60-luvulla hankittiin ensimmäinen oma, 50 neliön kokoinen verstas.

Vuonna 90 Tarkkanen hankki lisätilaa kupariesineitä taiteilevilta metallimestareilta, ja kasvoi samalla 150 neliön kokoikseksi. Myöhemmin vuonna 2009 liike laajentui nykyiseen kokoonsa, yli kolmeen sataan neliöön.

Ateljee

Kun Tarkkasen kultasepänliike laajeni nykyiseen kokoonsa, tyylikkäät huonekalut saivat ansaitsemansa tilan. Ennenkaikkea laajennuksen kautta esiin pääsi aito ateljeen tunnelma, kokonainen kultasepän maailma.

Tarkkasen kultasepänliikkeellä on kaunis ja harmooninen tila – loistavat puitteet tehdä kultasepän luovaa työtä ja suunnitella asiakkaille upeita luomuksia.

Showroom

Showroom on huone, josta löytyy tyylin lisäksi rauhaa ja yksityisyyttä, sekä taianomaisia kokemuksia.

Showroomissa on erittäin kattava kokoelma sormusmalleja, ja se onkin ihanteeellinen paikka suunnitella oma koru tai vaikka korusarja kultaseppämestarin kanssa.

Ateljeen tilat

Kultaseppämestari Tarkkasen Ateljee on käytössä sovitusti omille tärkeille sidosryhmillesi.

Sinun korusi

MATKASI KORUJEN MAAILMAAN ALKAA TARKKASEN ATELJEELTA – VARAA AIKA JA TULE LÖYTÄMÄÄN UNELMIESI KORU

Varaa aika

Vain parasta rakkaimmallesi

MAAILMALLE OLET VAIN JOKU, MUTTA JOLLEKIN OLET KOKO MAAILMA.