Kultasepät

TUTUSTU TARKKASEN KULTASEPPÄMESTAREIHIN

Kultaseppämestari
Mika Tarkkanen

Service Incognito

Liikkeen omistaja Mika Tarkkanen on kultaseppämestari, jonka nimi todella oli enne. Tarkkasesta pitikin tulla kultaseppä; tarkan ja hienovaraisen korukäsityöläisyyden taitaja.

Tarkkasen isä, Unto Tarkkanen, perusti liikkeen vuonna 1955.

”Työ kultaseppäalalla on ollut upea matka. Olen kasvanut tähän ammattiin ja elämäntapaan lapsesta lähtien.

Työssäni suurinta iloa saan siitä, että saan olla tekemisissä kauniiden ja iloisten asioiden kanssa päivittäin. Ihmisillä on juhlahetki tai elämän kohokohta käsillä, kun he tulevat asiakkaaksemme.”

Tarkkasen herkkyyttä kuvastaa se, että hänen mielilauseensa on “Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma”.

Kultaseppämestari
Ville Tuovinen

Timantinistutus-kouluttaja

Ville Tuovinen on työskennellyt Kultaseppä Tarkkasen ateljeella vuodesta 2007. Tuovisen intohimona ovat erilaiset kivet, joilla hän luo erilaisia pintoja ja saa siten koruihin näyttävyyttä sekä ylellistä välkettä. Ville on syntynyt Pietarissa ja puhuu äidinkielenään venäjää, mutta on viettänyt lapsuutensa Heinolassa.

“Tarkkuus, teknisyys ja huippuunsa viety viimeistely kuvaavat parhaiten valmistamiani koruja. Tahdon tarjota korun kantajalle todella korkeatasoisia tuotteita, joissa on uusia innovatiivisia ratkaisuja, klassista ajattomuutta ja kivien luomaa harmoniaa. Useissa valmistamissani koruissa löytyykin juuri timantteja ja jalokiviä yhdistettynä jalometalleihin.”

Tuovinen on tuntenut aina suurta intohimoa käsillä tekemistä kohtaan, ja kilpaileminenkin on ollut iso osa hänen uransa alkua. Hänet valittiin jo opintojensa ensimmäisenä vuonna kilpailuvalmennukseen, tähtäimenä maailmanmestaruuskisat. Ville on kautta aikojen ainoa suomalainen kultasepän alalla, joka on tuonut mitalin maailmanmestaruuskisoista: hänellä on pronssimitali vuoden 2007 World Skill’s Competition -kilpailusta.

“Я приглашаю вас в наше ювелирное ателье, где вы сможете познакомиться с уникальными изделиями талантливых мастеров.”
“Наши ювелиры создают украшения и по индивидуальным заказам. Русскоязычный специалист поможет вам как ознакомиться с широким ассортиментом нашего магазина, так и создать дизайн вашего собственного украшения.”

Kultaseppä artesaani
Christoffer Nyström

Korumuotoilija

Christofferilla on kultasepän alan artesaanin tutkinto Tammisaaren Axxellista. Christoffer on Tarkkasen kultasepistä tällä hetkellä tuorein tapaus, sillä hän on valmistunut vuoden 2016 puolella. Christoffer oli Tarkkasella ensin harjoittelijana, ja aloitti työntekijänä heti valmistumisensa jälkeen.

”Tarkkasella työskentelyssä mukavinta on työn vaihtelu, sekä se että pääsee osallistumaan uusien mallien kehittelyyn.”

Nyström on erittäin taitava piirtämään, ja tämä on hyvin hyödyllinen taito kehittyvälle kultasepälle. Luonnostelmavihko saakin yleensä kahvitauoilla päivitystä sivuilleen.

Christoffer är verkstadens svenskspråkiga guldsmed och betjänar gladeligen alla våra svenskspråkiga kunder!

Kultaseppäkisälli
Robert Tarkkanen

3D-mallinnukset

Robert on tuonut 3D osaamisellaan yritykseen valtavan digiloikan, joka on merkittävässä roolissa päivittyvässä toimintamallissa.

Nyt kun armeija on suoritettu laivastossa, Robertin matka jatkuu kisällioppilaana kolmannen polven kultasepäksi. Luvassa on varmasti paljon tunteita ja tuoksuja, jos aloitus on samanlainen kuin isällään, joka kahden ensimmäisen vuotensa aikana oli ehtinyt irtisanoutumaan varmuudella ainakin kymmenen kertaa.

“Hienoa on seurata ja alkaa ymmärtää kuinka korut todella syntyvät alusta loppuun täällä meidän ateljeessa.”

Sinun korusi

MATKASI KORUJEN MAAILMAAN ALKAA TARKKASEN ATELJEELTA – VARAA AIKA JA TULE LÖYTÄMÄÄN UNELMIESI KORU

Varaa aika