Miesten Korut

Kultaseppä Tarkkasen ateljee Arabianrannassa

Klassikot

Miesten kestosuosikki on vanhanajan paksut ja tukevat klassikkosormukset. Saat itse päättää leveyden, paksuuden ja muodon, kuten tynnyri, flakka tai pyöreä.

Kihlasormus tunteiden vuori

Titaanikonjakki

Titaanin ja kullan kontrasti on usein se, joka lumoaa monet miehet. Yksinkertaisuudessaan tässä on sitä jotain, mutta ei liikaa.

miesten-korut-titaani_konjakki

Platinapanta

Tässä miesten sormuksessa yhdistyvät kaksi jaloa metallia, titaani ja platina, tyylikkäästi ja elegantisti.

Titaani_panta

Vain parasta rakkaimmallesi

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma.

Titaani

On hieno tapa omassa vihkisormuksessaan kertoa myös tarinaa. Tässä sormuksessa kerrotaan että miehellä on tytär jota symbolisoi pinkki timantti, ja poika, jota symboloi sininen timantti. Kivien välissä näkyy yhteisten vuosien määrä.

miesten-sormus-titaani

Miesten karkki

Miesten karkki on leveä ja painava miesten sormus. Se on salmiakkikuvioinnillaan näyttävä, mutta silti yksinkertaisen komea.

Miesten sormus salmiakki

Sileä Titaanisormus

Valikoi varman päälle tyylikäs, elegantti titaani ja sisäpuolelle platinaa, valokultaa tai keltakultaa. Tämä on sormus, joka sopii niin puvun kuin moottoripyöränkin kanssa.

Miesten sormus sileä titaani

Johtajan autotalli

Asian ei tarvitse välttämättä olla iso, mutta se voi olla omistajalleen arvokas. Niinkuin tässä kultaiset avainperät timanteilla.

autot koru kultaseppä Tarkkanen

Sinun korusi

Matkasi korujen maailmaan alkaa Tarkkasen ateljeelta - varaa aika ja tule löytämään unelmiesi koru© Kultaseppämestari Tarkkanen - Kotisivut: Valolink