Tie korujen maailmaan

MATKASI TARKKASEN KANSSA KOHTI UNELMIESI KORUA.

Ajatuksia elämän mittaiseen päätökseen

Paras vihkisormus tai kaunein kihlasormus – voiko se olla totta? Kyllä voi, jos haluat.

Haluaisin sinun keskittyvän tämän tärkeän ja tunteita sisältävän sormuksen hankintaan tavalla, joka sisältää vastaukset “Tämä on minulle paras” sekä “Tämä on minusta kaunein”. Ole avoin omille tunteillesi siitä, mitä sinä oikeasti haluat. Olen huomannut vuosien varrella, että sen kadottaa helposti, sillä tarjontaa on paljon.

Ennen kuin selaat ja testaaat sormuksia, yritä visioida mitä juuri sinun sormuksessasi olisi. Yksi hyvä tapa on kirjoittaa ajatuksia sormuksestasi paperille.

Sen jälkeen, kun sormuksesta on muodostunut vahva tunne, on helppo olla kuitenkin avoin uusille ideoille, muodoille sekä jopa materiaaleille.

Tämän jälkeen sinun on paljon helpompi tehdä päätös siitä mitä sinä haluat. Sormus on se, joka sinulla on aina kädessä, silloinkin, kun hän on muualla.

Sormuksen pitää olla sinulle mieluinen, juuri niinkuin hänkin on. Se muistuttaa sinua joka päivä teidän yhteisestä matkastanne.

Sinun sormuksesi on kaunein.

Paras sormus on silloin, kun se on sinulle sopivin niin materiaalien, rakenteen kuin koonkin puolesta.

Toisille sormuksen pitää olla vahvarakenteinen kun työ tai harrastukset sitä vaativat, kun toisille taas jalokivien istutukset ja rakenteet voivat olla korkeita ja näyttäviä, ja istuvat silti hyvin arkipäivään.

Onnea matkaan, olette uuden edessä.

– Mika

Kaikki alkaa ajan varaamisella

Matka unelmiesi korun hankintaan alkaa siitä, kun varaat ajan Tarkkasen ateljeelle Arabianrantaan. Kultaseppä­mestari Tarkkasen romant­tisessa ateljeessa pääset tutustumaan lumoaviin koru­mallistoihimme, tai suunnit­telemaan täysin yksillöllistä unelmiesi korua. Meiltä löydät laajan valikoiman säkenöiviä timantti­sormuksia, klassisia vihkisormuksia, sekä tyylikkäitä miesten sormuksia. Tai suunnittelemme yhdessä uniikin korun juuri sinulle, toiveidesi mukaan.

Korut ovat sijoitus johonkin kauniiseen ja ikuiseen. Tee siis unelmiesi korun hankinnasta myös ainutlaatuinen kokemus. Suunitteluhetki Tarkkasen Ateljeella on ylellinen kokemus, josta voit tehdä vieläkin ainutlaatuisemman varaamalla tapaamisen yhteyteen shampanja­hemmottelun. Suunnitteluhetket eivät ole vain pareille, vaan voit varata hetken myös itsellesi, itseäsi varten, sillä sinä ja saavutuksesi olette sen arvoisia.

varaa-aika

Astu sisään kultaseppien maailmaan.

Kun tulet meille, astut sisälle kultaseppien taianomaiseen maailmaan. Näet ateljeen, jossa korusi syntyy, ja koet laadun, jolla korusi valmistuu. On ainutlaatuisen hienoa tietää ja tuntea korun alkuperä ja sen valmistanut kultaseppä. Tämä on tärkeää heille, jotka Tarkkasen ateljeella asioivat.

Tutustu ateljeeseen

Oikean korun löytäminen

Koru voidaan suunnnitella täysin toiveittesi mukaan, mutta voit tulla myös paikalle ilman tarkempaa visiota korustasi. Aina erilliselle suunnitelmalle ole tarvetta, sillä usein valmistettava koru voidaan nähdä laajasta mallistostamme.

Korut edustavat ihmisten usein kaikkein tärkeimpiä hetkiä. Korussa kietoutuvat yhteen sen saajan, sen antajan sekä sen valmistajan tarinat. Jokainen valmistamamme koru on meille yhtä tärkeä, ja siksi teemme ne ylpeydellä ja tunteella. Voit tutustua mallistoihimme verkkosivuillamme. Säkenöivien timanttisormusten lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman miesten sormuksia.

Vihkisormus-mallisto
Miesten korut

Valokuvallinen aitoustodistus

Kaikki Tarkkasen korut saavat mukaansa aitoustodistuksen, johon tulee asiakkaan oma nimi, sekä valokuva korusta. Aitoustodistus on oleellinen, sillä vakuutusyhtiöt vaativat sellaisen.

aitoustodistus

Sinun korusi

MATKASI KORUJEN MAAILMAAN ALKAA TARKKASEN ATELJEELTA – VARAA AIKA JA TULE LÖYTÄMÄÄN UNELMIESI KORU

Varaa aika