Tie korujen maailmaan

Matkasi Tarkkasen kanssa kohti unelmiesi korua.

Kaikki alkaa ajan varauksella

Matka unelmiesi korun hankintaan alkaa siitä, kun varaat ajan meille korun suunnittelu­hetkeen. Kultaseppä­mestari Tarkkasen romant­tisessa ateljeessa siitä tulee iki­muistoinen. Voit tehdä suunnittelu­hetkestä tärkeimmällesi ikimuistoisen yllä­tyksen, ja varata hetkeen tunnelman takaa­miseksi shampanja­hemmottelun.

Suunnitteluhetket eivät ole vain pareille, vaan voit varata hetken myös itsellesi, itseäsi varten, sillä sinä ja saavutuksesi olette sen arvoisia.

Astu sisään kultaseppien maailmaan.

Kun tulet meille, astut sisälle kultaseppien maailmaan. Näet ateljeen, jossa korusi syntyy, ja koet laadun, jolla korusi valmistuu. On ainutlaatuisen hienoa tietää ja tuntea korun alkuperä ja sen valmistanut kultaseppä. Tämä on tärkeää heille, jotka täällä asioivat.

Korun suunnittelu

Koru voidaan suunnnitella täysin toiveittesi mukaan, mutta voit tulla myös paikalle ilman tarkempaa visiota korustasi. Aina erilliselle suunnitelmalle ole tarvetta, sillä usein valmistettava koru voidaan nähdä laajasta mallistostamme.

Korut edustavat ihmisten usein kaikkein tärkeimpiä hetkiä. Korussa kietoutuvat yhteen sen saajan, sen antajan sekä sen valmistajan tarinat. Jokainen valmistamamme koru on meille yhtä tärkeä, ja siksi teemme ne ylpeydellä ja tunteella.

Skissi

Valokuvallinen aitoustodistus

Kaikki Tarkkasen korun hankkivat saavat mukaansa aitoustodistuksen, johon tulee asiakkaan oma nimi, sekä valokuva korusta. Aitoustodistus on oleellinen, sillä vakuutusyhtiöt vaativat sellaisen.

aitoustodistus-iso

Sinun korusi

Matkasi korujen maailmaan alkaa oman korusi suunnittelulla - varaa aika korun suunnitteluun tästä© Kultaseppämestari Tarkkanen - Toteutus Valolink