Tunteiden vuori vihkisormus mallisto

Kultaseppä Tarkkasen ateljee Arabianrannassa

Vihkisormus Pavé

Pavé on uusi timanttisormus, joka edustaa Tunteiden Vuori malliston näyttävintä ääripäätä. Pavé-istutus tarkoittaa tapaa istuttaa timanteista "timanttimatto" sormuksen ympärille.

Tässä korussa on yli 1,5 karaattia timanttia. Siinä maistuu kansainvälinen glamour, ja se on sormus jonka kanssa sopii astua punaiselle matolle.

Kihlasormus Vihkisormus Tunteiden Vuori Pave

Vihkisormus Cushion

Tunteiden Vuori Cushion on sormus, jonka sydämenä on parhaiten loistava briljantti timatti, mutta jonka istutus on tehty cushion muotoon. Myös tässä sormuksessa on noin karaatin verran timanttia.

Tunteiden vuori malliston sydänidea on kolmesta sormuksesta koostuva kokonaisuus. Yksi sormuksista voi olla esimerkiksi kihlasormus, toinen vihkisormus, ja kolmas vaikka ensimmäistä vuosipäivää juhlistava sormus.

Kihlasormus Vihkisormus Tunteiden Vuori Cushion

Vihkisormus Siro

Tunteiden vuori vihkisormusmalliston sirompaa päätä edustava sormus on erittäin onnistunut leikkaus suuremmista sisaruksistaan pienempisormisille ihmisille. Siron muotoilussa on saatu säilytettyä Tunteiden Vuori malliston sielu ja ydinajatus.

Kihlasormus Vihkisormus Tunteiden Vuori Siro

Vain parasta rakkaimmallesi

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma.

Vihkisormus Princess

Uusi princess cut edustaa upeasti Tunteiden Vuori malliston sirompaa linjaa. Sirommalla linjalla on haettu tähän päivään istuvaa tyyliä, jonka perusta on klassisessa keskirungon mallissa, jonka kulta-aika oli 1900-luvun alkupuolella.

Kihlasormus Vihkisormus Tunteiden Vuori Princess

Vihkisormus Baquette

Tunteiden vuori yli karaattisten sormusten sarjaan on tullut uusi kaunis versio jossa istutus aukeaakin nyt poikittain sormuksen suuntaan. Sivusormusten kanssa tästä tulee erittäin näyttävä kokonaisuus.

Kihlasormus Vihkisormus Tunteiden Vuori Aukeava

Tunteiden Vuori Korvakorut

Korvakorut setti rakentuu samalla tavalla useasta osasta. Voit ostaa ensin keskiosan, ja sitten edustuslisäosan, joka tuo näyttävyyttä. Näin voit koota mieleisesi korvakorusetin, joka voi olla oiva huomen-, syntymä-, hääpäivä- tai joululahja.

Tunteiden Vuori Korvakorut

Sinun korusi

Matkasi korujen maailmaan alkaa oman korusi suunnittelulla - varaa aika korun suunnitteluun tästä© Kultaseppämestari Tarkkanen - Toteutus Valolink