Tunteiden vuori -vihkisormusmallisto

KÄSIN VALMISTETTU, PALKITTU SORMUSMALLISTO JUURI SINULLE.

Klassikko

Tunteiden vuori -malliston klassikko on Vuoden kaunein sormus voittaja vuodelta 2009. Se sai omana aikanaan enemmän ääniä kuin kaikki muut kilpailun korut yhteensä. Silloin jo puhuttiin, että nyt syntyy uusi klassikko, ja niin siinä kävi, sillä Tunteiden vuori jatkaa edelleen kehittymistään.

Tunteiden vuori -malliston kaikkien kihla- ja vihkisormusten materiaaliksi voit valita kullan, valkokullan, punakullan tai platinan.

Näyttävät korkeat sormukset

Vihkisormus voi olla kapea tai leveä, ja jalokivet voi nostaa korkealle tai istuttaa matalammalle. Kolmen sormuksen muodostamassa kokonaisuudessa sivusormukset vaikuttavat paljon kokonaisleveyteen.

tunteiden vuori vihkisormus
tunteiden vuori kihlasormus

Näyttävät ja käytännölliset timantti­sormukset

Monelle kihlasormuksessa ja vihkisormuksessa käytännöllisyys on hyvin tärkeää, ja näissä koruissa se on otettu huomiooon. Matalammalle istutetuilla timanteilla saadaan aikaiseksi näyttävä sormus, joka ei tartu käsineeseen.

Vain parasta rakkaimmallesi

MAAILMALLE OLET VAIN JOKU, MUTTA JOLLEKIN OLET KOKO MAAILMA.

Keskisormukset

Tässä näet vielä sormuskokonaisuuksien keskisormuksia erillään. Kolmen sormuksen kokonaisuutta voi lähteä rakentamaan joko keskimmäisestä sormuksesta, tai hankkia vaikkapa kihlasormukseksi ensin reunasormuksen, ja myöhemmin vihkisormukseksi keskisormuksen, ja ensimmäisenä vuosipäivänä viimeistellä kokonaisuuden toisella reunasormuksella. Toki malliston reuna- ja keskisormukset toimivat loistavasti myös yksinään.

tunteiden vuori vihkisormus
tunteiden vuori vihkisormus

Sileät keskisormukset

Sileä keskisormus on oiva valinta niille jotka haluavat perinteisen sileän sormuksen kihlasormukseksi, jonka pystyy kasvattamaan näyttäväksi vihkisormukseksi reunasormuksilla.

Tunteiden vuori in Colours

Värilliset jalokivet ovat maailmalla erittäin suosittuja, ja siksi siksi värillisellä Tunteiden vuori -mallistolla on ollut erityisesti kysyntää ulkomailla.

tunteiden vuori vihkisormus

Sinun korusi

MATKASI KORUJEN MAAILMAAN ALKAA TARKKASEN ATELJEELTA – VARAA AIKA JA TULE LÖYTÄMÄÄN UNELMIESI KORU

Varaa aika