usein kysyttyä

Vihkisormukset kannattaa huollattaa noin kahden vuoden välein. Silloin kun tuntuu että on esimerkiksi kolhaissut korua, kannattaa kivien istutukset tarkistuttaa. Sama koskee kivellisiä kihlasormuksia.

Kivettömät sormukset kannattaa myös huollattaa tasaisin väliajoin. Näin sormus säilyttää näyttävyytensä ja on kuin uusi.

Itse työn kannalta sekä aito luonnontimantti että synteettinen timantti ovat samalla viivalla. Se on aina asiakkaan valinta, millaista kiveä haluaa käyttää. Tärkeintä on se, että olet itse tyytyväinen valintaasi.

Kun asioit suoraan valmistavan kultasepän kanssa, uskon, että saat koruja jopa edullisemmin kuin valmiina liikkeestä. Parhaiten tämän huomaa, kun hintaluokat alkavat joistakin tuhansista euroista.

Kehotan viemään sormuksen aina valmistajalle huoltoon ja koon muutokseen. Jos tämä ei ole mahdollista, niin toki onnistuu.

Teemme kaiverruksia pääasiassa omiin, valmistamiimme tuotteisiin. Suosittelemmekin, että otat aina yhteyttä tahoon, josta olet sormuksen hankkinut.

Tällä hetkellä valikoimissamme ei ole kelloja vaan keskitymme omiin valmistamiimme tuotteisiin, niiden valmistukseen sekä huoltoon. Meillä ei siis ole tarjolla tälle tuoteryhmälle huoltoa tai paristojenvaihtoa.

Me Tarkkasella valmistamme tuotteemme käsin paikan päällä omassa ateljeessamme ja tästä syystä meillä ei ole muiden valmistajien tuotteita tarjolla.

Ehdota rohkeasti sinulle tai teille sopivaa aikaa! Yleensä sellainen löytyy joko illalla tai viikonloppuna. Olemme täällä palvelemassa sinua tai teitä silloin kun se teille parhaiten sopii.

Kun on päätetty mitä tehdään, voi toimituskin parhaimmillaan olla nopea. Mutta varaisin suunnitteluun ja sormusten sovittamiseen ja valmistamiseen noin kuukauden.