usein kysyttyä

Vihkisormukset kannattaa huollattaa noin kahden vuoden välein. Silloin kun tuntuu että on esimerkiksi kolhaissut korua, annattaa tarkistuttaa kivien istutukset.

Kivettömien kihlasormusten huolto sen mukaan, kun haluaa että sormus on kuin uudet. Kivelliset kihlasormukset samalla aikavälillä kuin vihkisormukset.

Synteettinen timantti sama kuin tehdasvalmisteinen timantti tai Lab grown diamond. Monta nimeä, sama asia. Moni kokee synteettisen timantin ekologiseksi tai eettisesti paremmaksi vaihtoehdoksi. Meillä ei ole kantaa tähän, sillä asia ei ole mustavalkoinen.

Työn kannalta molemmat, sekä aito luonnon timantti että synteettinen timantti ovat samalla viivalla.

Kun asioit suoraan valmistavan kultasepän kanssa, uskon, että saat koruja jopa edullisemmin kuin valmiina liikkeestä. Parhaiten tämän huomaa, kun hintaluokat alkavat joistakin tuhansista euroista.

Kehotan viemään sormuksen aina valmistajalle huoltoon ja koon muutokseen. Jos tämä ei ole mahdollista, niin toki onnistuu.

Teemme omiin sormuksiin kaiverrukset, mutta emme muuten tee kaiverrustöitä.

Ei, eikä kellojen huoltoa eikä paristoja.

Ehdota rohkeasti sinulle tai teille sopivaa aikaa! Yleensä sellainen löytyy joko illalla tai viikonloppuna.

Kun on päätetty mitä tehdään, voi toimituskin parhaimmillaan olla nopea. Mutta varaisin suunnitteluun ja sormusten sovittamiseen ja valmistamiseen noin kuukauden.